image alt text
Voor 14:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd! | Geen verzendkosten boven de €100,-

We use cookies!

Betalen

Factuur?
In het betaal proces dient u een factuuradres op te geven. Is het bezorgadres hetzelfde als het factuuradres, dan wordt de factuur bij de bestelling gevoegd. De factuur wordt ook digitaal verzonden naar het opgegeven e-mail adres.Is de betaling bij biri.nl veilig?
BIRI maakt gebruik van de meest veilige SSL technologie (Secure Socket Layer) om alle persoonlijke informatie te beschermen. SSL is de standaard voor betalingen via internet en wordt ondersteund door Firefox, Microsoft Internet Explorer en andere populaire browsers. SSL versleutelt gevoelige informatie voordat het over het internet verstuurd wordt.Betalen na ontvangst van de producten?
AfterPay voert voor biri.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. U kunt bij biri.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €350. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.Welke betaalmethoden kunt u gebruiken?
- iDeal
- Paypal
- AfterPay
- Mastercard/Visa
- Bancontact / Mister Cash
- Automatische Incasso

Bij Biri Publications B.V. worden de creditcards van MasterCard en VISA geaccepteerd.
Door het plaatsen van uw bestelling machtigt u Biri Publications B.V. om het bedrag van de bestelling van uw creditcardrekening af te laten schrijven. Dit bedrag wordt pas afgeboekt nadat de goederen zijn verstuurd. Om vertragingen bij de controle van uw bestelgegevens te voorkomen, verzoeken wij u om tijdens het invoeren van uw kaartgegevens te controleren of u uw naam, kaartnummer, geldigheid en het veiligheidsnummer op uw kaart correct heeft ingevuld.

Ten aanzien van deze MasterCard en VISA, wordt de veiligheidscode gevormd door de laatste 3 cijfers onder de ruimte voor de handtekening op de achterkant van uw creditcard. Op de kaart van American Express is de 4-cijferige veiligheidscode aan de voorkant van de creditcard, rechtsboven uw creditcardnummer, afgedrukt.

3D Secure for Visa, MasterCard
Om de betaling met creditcard via internet nog veiliger te maken, maken wij gebruik van de internationaal erkende veiligheidsstandaard ‘Verified by Visa’, ‘MasterCard® SecureCode™’, kortweg 3D Secure. 3D Secure beschermt tegen misbruik van creditcards door onbevoegde derden en vermindert hiermee het risico op fraude met creditcardbetalingen aanzienlijk.

Wanneer uw creditcardverstrekker aan deze procedure deelneemt, wordt u voortaan gevraagd om u met een extra wachtwoord aan te melden als rechtmatige kaarthouder. Het wachtwoord wordt na het invoeren van de creditcardgegevens (stap 2 Betaling) en vervolgens bij het verzenden van de bestelling (stap 3 (stap 3 Controleren & Versturen) gecontroleerd. Wanneer de bestelling wordt verzonden, wordt de site van uw creditcardverstrekker geopend, waar u uw wachtwoord kunt invoeren.

Bent u nog niet voor deze dienst geregistreerd, dan kunt u zich tijdens de bestelprocedure in slechts enkele stappen gratis online aanmelden of voor de registratie contact opnemen met uw bank. U kunt ook kiezen voor een andere wijze van betalen. Het bij de registratie vastgelegde wachtwoord is alleen bij u en uw bank bekend en wordt bij elke nieuwe bestelling weer gevraagd. Wanneer u vragen of problemen hebt bij uw bestelling, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Biri Publications B.V. Deze is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 17.30 CET uur op telefoonnummer +31297 237 650 (standaardtarief, de tarieven voor mobiel bellen kunnen afwijken).

Bij Biri Publications B.V. kunt u ook met PayPal betalen.
Wat is PayPal?
PayPal is een online betaalservice waarmee u in webwinkels eenvoudig en kosteloos kunt betalen.
• Uw bank- of creditcardgegevens zijn uitsluitend bij PayPal bekend. Daarom wordt u niet bij elke onlineaankoop weer het internet opgestuurd.
• U betaalt met twee klikken. Want u betaalt met uw bij PayPal bekende bankrekening of creditcard, in plaats van dat u die gegevens bij elke koop weer moet invullen.

Hoe gebruik ik PayPal?
• Open een PayPal-account.
• Koppel uw bankrekening of uw creditcard aan uw PayPal-account.
• En nu kunt u met PayPal betalen.

Hoe gaat PayPal te werk?
Als u bij de kassa kiest voor de betalingsmethode PayPal, wordt u, nadat u op 'Doorgaan' hebt geklikt, automatisch doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar voert u de betaling uit en daarna krijgt u van zowel PayPal als van Biri Publications B.V. een bevestiging per e-mail.